För dig som

  • helt eller delvis saknar hårstrån/form på ögonbrynen

  • vill förstärka färgen/formen på dina bryn

  • vill framhäva och ge färg åt både ögat och fransarna

  •  vill få snygg form och färg på läpparna

  •  är tunnhårig/flintskallig/har ärr i hårbotten

 

Andra namn för denna behandling är; Kosmetisk Tatuering  eller MicroPigmentering. Det är exakt samma sak.

Vi jobbar med flera avmarknadens bästa maskiner bl a  Bioevolution. Det är en digital micropigmenteringsmaskin som ger 3D, stråteknik och skuggteknik.

Att få hjälp med en kosmetisk tatuering i form av eyeliner, ögonbryn eller läppar är både snyggt, smidigt och spar mycket tid.

Dessutom kan man återskapa formen på ögonbrynen eftersom många kvinnor har, av olika skäl, förlorat mycket av sina ögonbrynshår.

En eyeliner ger färg åt ögat och får även fransarna att se tätare ut.

Vid läpptatuering får dina egna läppar en förstärkt konturlinje och ser snyggare ut i både färg och form.

Eftersom läpparna minskar med åldern så kan Du även få läpplinjen tatuerad precis utanför din egen och därmed lite större läppar om så önskas.

Behandlingen utförs under strikta, hygieniska former.  Området som ska behandlas spritas av och en bedövningsgel läggs på.  Alla tillbehör är engångsmaterial.  EU-godkänd medicinsk färg tatueras in i huden. Behandlingen tar 1-3 timmar beroende på vad vi tatuerar.

Färgen försvinner aldrig helt men p.g.a. cellförnyelsen, sol och bad så reduceras den stegvis. En påfyllnad av färg rekommenderas efter 1-3 år för ett forsatt fint resultat.

Behandlat område ska efterbehandlas med skyddande vaselin och inte vidröras under ca 5-7 dagar.

 

Vi utför även Scalppigmentering även kallat Hårmikropigmentering.

Detta är ett sätt att skapa ett realistiskt utseende av hårsäckar för de som har tunt hår eller har blivit helt eller delvis flintskalliga. Senaste åren har denna metod exploderat utanför Sverige. Vi är tidiga med att erbjuda denna tjänst och vår tatuerare har både lång erfarenhet och utbildning på scalppigmentering. Hon har under flera år jobbat i södra europa med denna unika metod. 

Har du tunt hår så kan scalpen tatueras så håret ser tjockare ut, så kallad density. Detta gäller både dam och herr.

Har du ärr i hårbotten kan vi göra dem i stort sett osynliga med scalppigmentering.

Män som har problem med stora, kala partier rekommenderas att raka håret till 0,5 mm innan behandlingen. Därmed kommer gränsen mellan den egna hårlinjen och tatueringen knappt synas. Vi anpassar givetvis tonen på färgen efter din egna hårfärg.

Resultatet blir synligt redan efter första behandlingen. Huden blir lite röd och irriterad 24-48 timmar och färgen är något mörkare första veckorna. Detta är normalt men redan efter ett par veckor tonas färgen ner till önskad färg. Scalppigmentering sker vid 3 tillfällen med ca 1 månads intervall för perfekt resultat. Därefter är hållbarheten flera år men en påfyllnad av färg kan rekommenderas efter ca 2-3 år.