Konsultationer vid: 

Laserbehandling

Vid laserbehandlingar är det inte alltid som en konsultation krävs. Mycket kan stämmas av på telefon och kompletteras med bilder som kan mailas direkt till kliniken. Är du som kund osäker och har önskemål om en konsultation är du givetvis välkommen att boka tid. Kostnadsfritt.

Plastikoperation

Dr Bo Cederqvist finns regelbundet tillgänglig på kliniken för konsultation vid större plastikoperationer.  Pris för detta besök är 500 kr. Vid ögonlocksoperationer krävs inte konsultation utan man stämmer av på telefon och mailar eventuellt bilder vid behov. Här sker en konsultation  automatiskt på operationsdagen.

Fettsugning

Vid fettsugning bokas du alltid in för konsultation. Här får du full genomgång av saker att tänka på före och efter operation. Bilder tas för dokumentation. Kostnadsfritt.

Åderbråcksoperation

Vid åderbråcksoperation är en ultraljudsundersökning/doppler obligatorisk för att se att en indikation finns. Pris 700 kr.

Följ oss

Facebook

Instagram

Kontakt

Vi har telefontid mellan 8.30 och 9.30. Övrig tid låter vi en telefonsvarare ta emot våra samtal och ringer alltid tillbaka inom kort. Detta för att inte ha störande telefonsignaler under behandling.

Kontaktuppgifter:

S:ta Annagatan 3, 532 32 Skara
0511-215 42
laserestetikskara@gmail.com 

Vår parkering ligger på Tranegatan.